Tuesday, July 27, 2010

Pemimpin Kelas Ke tiga

Ada la seseorang tu berucap dalal perhimpunan agong umno, mesyuarat pemuda, jangan dihantar guru kelas ke tiga ke ulu tembeling. Maka kecikla hati para guru warga penduduk yg kena hantar ke ulu tembeling.

Tak lama lepas tu, ulu tembeling dapat la pulok wakil rakyat kelas ke tiga....

Sian deme org ulu.

14 comments:

Anonymous said...

Salam.Kalau dapat pemimpin kelas 3 pun masih ok lagi.Tapi ada pimimpin yang langsung tak ada class

Cawan Tembaga said...

Salam anon 8:09,

Tak ada kelas eh? Igt ke ada kelas ke tiga. Ada satu komen kas malas sior, nyer nembok merata tudoh kas ni konon dia kenal sgt. Rasa2 tau sapa hok perangai gitu, hok banyak anok buah dia berblog rasanyer

Anonymous said...

salam cawan tembaga jangan kabo kome kelas ke tiga sian kome, cita lama tu cikgu kelas ke tiga. kome dah upgrade jadi first class tak gitu

WZWH said...

Salam CT,
Aok takda kerja lain buat posting menembak adun Tahan. Aok tak tahu apa isu aok tulis. Aok suka tulis meraban. Aok rasa aok tahu sangat apa keperluan dan kehendak pengundi dun Tahan tapi sebenarnya aok jahil amat...Write quality posting bro, ok. Tq

Cawan Tembaga said...

Kas tak tembok sesapa, mat aok rasa blog aok tu quality sgt ke? kah kah kah

MALAPETAKA SI DOMPOK said...

aok ni giler memanjang lah wan zamzuri. dasar keturunan sakai. minum arak lah lagi bagus macam ayah tiri aok.
padan muka dato sharir tak bagi berucap usul pemuda, nuklear giler aok dgn dompok tu.
tahniah dato sharir. budak giler ni perwakilan cawangan nak bwk usul pemuda memang giler minum arak kuat dia ni.
apa dah jadi cable car aok tu.

lebih aok gantung wan amizan keliling kuala tahan tu.tak payah buat cable car. hehehehehhehe

WZWH said...

MSD,
Aok tak tahu ke cerita sebenar jangan banyak cakap, YB Dato' Wan Amizan minta kepada Dato' Shariff supaya usul Pemuda diluluskan tanpa bahas, pada mulanya Dato' Shariff mahu perwakilan undi tapi akhirnya mendengar cakap Dato' Wan Amizan.
Apa aok bodoh sangat, siapa kata perwakilan cawangan tidak boleh bentang usul Pemuda? Bukankah WZWH AJK Pemuda UMNO bahagian Jerantut. Lagi pun usul itu idea original WZWH, the first in Malaysia dan PM sokong! Mestilah WZWH kena bawa, orang lain tak reti dan tak tahu nak bawa hujah. Aok Jangan fitnah saya minum arak. Karang kena dimakan sumpah aok karang. WZWH bukan keturunan sakai, WZWH keturunan keluarga Bendahara Pahang. WZWH tidak tahu kalau aok keturunan pemungut kayu api yang layak duduk diam dan buat air!

malapetaka si dompok said...

hahaha. wzwh melenting. sudahlah sakai.
sakai.
sakai.
sakai.
sakai.
sakai.
sakai.
sakai.
sakai.
sakai.
sakai.
sakai.
sakai.
sakai.
sakai.
sakai.
sakai.
sakai.
sakai.
sakai.
sakai.
sakai.
sakai.
sakai.
hehehehehehhehe. marah lagi sakai mabuk.

Anonymous said...

tak payah nak cakap wzwh. koi tau memang datuk sharir memang tak nak bagi aok bercakap. koi ada dlm dewan dia berbincang dengan timbalan pengerusi tetap.
dato shahrir mana pakai aok.
nak bagi sedap cerita aok cakap dato shahrir luluskan terus.
bodoh. koi tau lah pasal ucapan tu memang sengaja di buat je.

tak payah guna nama dato boroi tu,ramai yang tau aok memang disengajakan supaya tak dapat bercakap.
bodoh betul sakai ni, nak menyedap diri sendiri. auuwwwww........

aok ni rosak begitu je lah.....wahai wzwh.
malang sungguh wan amizan dpt org pembohong mcm wzwh ni.
ke mana lah hilang duit yayasan pahang ye. wahai wzwh...

dato shahrir pulak tgk lah sendiri mcm mana org dompok ni menipu rakyat. macamlah kita semua tak tau.

WZWH said...

Salam Anon 12.48 2/8/2010,
WZWH sudah buktikan WZWH fikir, WZWH cakap, WZWH buat...WZWH boleh mempengaruhi Pemuda dan Bahagian UMNO Jerantut membawa usul loji tenaga nuklear bersesuaian dengan polisi "renewal energy" DS Najib. WZWH ada advantage YBM Ku Lan menyokong, YB Dato' Wan Amizan sokong, Dato' Shariff bos lama WZWH, Beliau lagi faham kreativiti WZWH. Tidak peduli apa CT, MSD atau sesiapa anom hendak cakap, mengata apa, memfitnah apa..yang penting usul itu telah sampai ke DS Najib. Mission is completed. DS Najib akan kaji, timbang, dan akan buat pengumuman penting sedikit masa lagi. WZWH sudah berjaya! Terima kasih atas perhatian anda semua yang mengikuti dan menyokong atau tidak menyokong WZWH. Ini memberi galakan dan motivasi yang lebih kuat lagi untuk WZWH "berfikir untuk Jerantut".

Cawan Tembaga said...

Yg sebenornya org malas berpandir ngan usul bodoh tu. Byk usul lagi power dari loji awk tu tak ke mana sebenarnya. Najib tak ambik tau pun hal usul awk, dia nk membanyak kan duit dia sebelum berenti jadi PM...
ha ha ha

Anonymous said...

satu lagi perkara yg wzwh nak sedapkan cerita. Kas tau sgt dia nak sedap cerita je. Mana najib pakai dia punya proposal. Nya campak dari helikopter jer. Cik kamarulzaman baria dah terangkan benda ni semua. Apa yang cerita macam aok tipu bini aok je, bini tanya aok minum apa mlm td, aok jawab minum coke tp semua org tau awk minum arak. Patut aok ikut yb boroi pergi umrah berdoa byk2:
Kelakar sungguh wzwh ni, dia tau dh dia tak lps tp dia nak cakap juga dia lps.
Pasal dato shahrir plk tak payah tipu lah mana dia mengaku aok anak buah dia. Dia pun ckp aok ni budak sakit otak.
Awk sedar tak dato shahrir ganggu ucapan penangguhan baru2 ni, tu juga memang sengaja dato shahrir kacau ke dompok tu. Hahahhahaha. Kas byk tau wehhhh.
Dato shahrir juga ceta ke kome ni yg aok bahan duit yayasan pahang. Bersumpah lah atas nama tuhan yg aok tak buat benda tu. Tak berani kan. Nak tgk aok kena laknat di tuhan.
Mende lagi ye kas nak pecah tembelang budak wzwh ni, cawan tembaga aok serah je blog ni pd kas bior kas plk hentam budak pembohong ni. Ada lagi mana ada org layan awk masa perhimpunan baru ni, org takut nak dekat dgn aok sb aok ada bau arak dgn sakit mental aok berjangkit. Hehehhheheeh.

Aok tak payah ugut lah penulis blog blog ni semua bodoh je awk ni. semua diorg cerita benar semua. Apa nak kata.

Nuklear tak lps
Cable car tak lps
Berucap tak lps
Kas ingat masuk wad tg.rambutan lps
BERSAMA SAMA LAH KITA MEMBONGKAR KEBURUKAN WAN AMIZAN DAN WZWH YG TERKENAL BODOH NYA. WAN AMIZAN FIRAUN, WZWH HAMAN. HEHEHHEHHEHEHEH.......

WZWH said...

Salam Cawan Tenbaga,
WZWH petik statement Cawan Tembaga,
"Yg sebenornya org malas berpandir ngan usul bodoh tu. Byk usul lagi power dari loji awk tu tak ke mana sebenarnya. Najib tak ambik tau pun hal usul awk, dia nk membanyak kan duit dia sebelum berenti jadi PM...ha ha ha"
WZWH dapat maklumat dari pejabat PM, kenyataan Cawan Tembaga ini memfitnah DS Najib! Orang kuat PM dan staff PM tidak suka blog Cawan Tembaga. Mereka kata blog WZWH ada kualiti. Itu sebab staff PM suka baca blog WZWH. Jadi WZWH ingin menasihatkan Cawan Tembaga berhentilah memfitnah dan cerita bohong dalam blog Cawan Tembaga.

Cawan Tembaga said...

Kome tak nyer ndak jadi menda2, beria2 sokong UMNO pun menda dpt? Aok tau rakyat dh tolak UMNO dh masa ni. Org tolak UMNO sbb ramai org mcm WZWH la, angkuh, membangga diri, rasa dia jer cerdik, kalau bukan org UMNO semua bodoh, cakap sombong, takbur... mana ada dh org nak sokong UMNO WZWH
Dh la sombong, pungkor pulok mcm dompok juga, org mcm ni boleh hidup dlm UMNO jer sbb UMNO parti tak de kualiti. Konon Najib puji blog dia, pirah.

Bersumpahla yg aok tu x pernah minum arak kalau handal sgt.