Monday, May 24, 2010

WZWH

Dia ini kadang2 aktif kt Facebook, kt isu2 politik semasa. Dia ni org kuat Ketua Perampuk. Dia ada blog, blog dia nama WZWH. Sebelum ini saya rasa dia ada blog atas nama Berita Pemuda UMNO Jerantut. WZWH ini belajar tinggi tapi otak duk kat lutut, ikut orang tak sekolah. Kadang-kadang cakap dia lagi bodoh dari KP dia yang tak sekolah.

Mula-mula nak wat empang. Pas2 nak wat loji. Dei akal dok mana? Tulis kat blog Berita Pemuda UMNO Jerantut pasal loji nuklear. Tulis kat blog sendiri. Pas2 bila meletup orang duk kutuk dia dlm BPUJ dia mula tak ngaku penulis BPUJ. Dia follow blog saya ni. Sbb tu saya tau.

Dia ni sorang yg bangga diri. Bangga dia keturunan bendahara. Bangga dia keturunan wan. Konon2nya clan dia kuat sangat tapi hapah pun tak ada. Dia cikgu cabok jer keknya perasan dia korporat besar. Harta ketua perampuk dia rasa harta dia. Bagusla, org kaya awok rasa kaya juga padalah awok dok tanggung utang KP. Satu Jerantut tau. Keh kesian juga bini dia sbb keh ada kena mengena ngan bini dia tu, ada bau2 bacang.

Sudah2 lah WZWH. KP aok bungkus esok awk bungkos juga la. Jgn aok igt keturunan aok boleh tolong aok. Nak muntah keh dgr nok buat loji di Hulu Tembeling. Adush Mat Jenin sungguh WZWH ni.

5 comments:

WZWH said...

Salam saudara Cawan Tembaga,
Kenapa saudara tidak berani publish komen saya. Memang dasar orang Pulau Tawar penakut tidak berani macam orang Tembeling. Saya fikir, saya cakap, saya buat- Itulah WZWH. Kalau saya berhutang lagi sudah tentu Dato' KP tidak boleh bertanding dan saya tidak boleh jadi pegawai kerajaan. Tak kan saya nak cerita kepada orang Jerantut saya jutawan! Buat apa? Tapi takpa terimakasih saya ucapkan kerana dapat "free promotion". Tulislah blog dengan bernas. Patutnya Di kena sokong WZWH sebab kita sedara!

Anonymous said...

SETAKAT PAKAI GEN 2 TAK PAYAH CERITA LAH. SAYA KENAL AWAK TAK DA APA PUN DALAM HIDUP AWAK. AYAH TIRI AWK ORG KENAL. MERTUA AWAK AZHAR ORG KENAL. MAK AWAK ORG KENAL. ISTERI AWAK ORG KENAL.MAK MERTUA SABA JANDA AZHAR ORG KENAL.NAMA KERETA YG YB DUN TAHAN BELI NAMA AWK SAMPAI SEKARANG TAK HABIH BAYAR LAGI ORG TAU.ADIK AWK ORG KENAL KAKI SYABU. ADIK IPAR AWK KAKI DADAH BEMACAM JENIS ORG KENAL.APA YANG AWAK ADA.SETAKAT CIKGU SMART KUANTAN TAK PAYAH LAH. JUTAWAN MALU MUKA JE AWAK NI. SAYA TAU AWK KETURUNAN BENDAHARA YG SANGAT BANGSAT. ANTARA PUAK2 WAN YG PALING BANGANG PAPE KEDANA AWAK LAH. TAK PAYAH NAK HINA ORG PULAU TAWAR PENGECUT. SAYA CABAR AWK DLM MESYUARAT BAHAGIAN NANTI AWK BENTANGKAN PERKARA YG AWK USULKAN. SY PERCAYA RAMAI YG AKAN MENGATAKAN AWK GILA. JADI DI SINI SY MINTA AWK BUAT SESUATU MEMBETULKAN APA YANG AWK BELAJAR WAHAI WAN ZAMZURI GILER MEROYAN.

WZWH said...

Salam saudara Cawan Tembaga,
Tunggu WZWH akan bentangkan usul "sensasi" yang bukan saja mengemparkan Jerantut tapi Pahang dan Malaysia dalam mesyuarat Pemuda UMNO Bahagian dan mesyuarat UMNO Bahagian. Cantik YAB PM Najib akan rasmi bahagian Jerantut. WZWH fikir, WZWH cakap, WZWH buat-The most daring and bold politician in Jerantut. WZWH dilahirkan untuk memajukan Jerantut. Bila cita-cita WZWH berjaya, saudara cawan tembaga akan mengakuinya. Sekarang ini pemikiran saudara cawan tembaga belum sampai lagi...nanti saudara cawan tembaga akan jadi CAWAN EMAS. Di follow WZWH. Sokong WZWH.

Cawan Tembaga said...

Setakat pencacai Ketua Perampuk tak yah la nak follow awak, awak pun follower org tingkatan dua. most bold politician? sekali dompok tengking dh terkencing

KAH KAH KAH KAH

Anonymous said...

Salam Caw. Tembaga...,